Barbecue-worstje met kaas en spek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 barbecueworstjes 75 g gesneden belegen kaas 50 g ontbijtspek 1 tomaat 1 takje peterselie Barbecueworstjes zijn verse worstjes die door de slager voorgekookt zijn, zodat het velletje tijdens het bakken niet openbarst. Met scherp mes in worstjes 3 diepe inkepingen maken. Kaas in 12 stukjes snijden. In inkepingen stukjes kaas leggen. Rond elk worstje plakje spek wikkelen. Bakplaat invetten. Tomaat wassen en in vieren snijden. Oven voorverwarmen op 225°C. Worstjes op bakplaat leggen. In midden van oven worstjes ± 15 min. bakken. Op schaal leggen. Garneren met tomaat en toefjes peterselie. Groentetip: tomatensalade. voedingswaarde : 400 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 15 / 25 minuten

Barbecue-worstje met kaas en spek is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept