Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 sjalotje 2 takjes peterselie 2 varkenshaasjes à 250 g 25 g boter of margarine 150 g verse roomkaas met kruiden* 1 1/4 dl koffiemelk worcestershiresaus zout peper * U kunt verse roomkaas met kruiden o.a. van de volgende merken kopen: Boursin, Paturain en Samos. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In kopje peterselie fijnknippen. Vlees in plakken van ± 2 cm dik snijden. Afgedekt in koelkast leggen. Schaal voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Vlees in ± 4 min. rosé bakken. Halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakken. In bakvet sjalotje ± 2 min. zachtjes bakken. Roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met enkele druppels worcestershiresaus, zout en peper. Vlees uit folie nemen en op warme schaal leggen. Bestrooien met zout en peper. (Vleessap in folie door saus roeren.) Saus rondom vlees schenken. Peterselie erover strooien. Lekker met lintmacaroni en tomatensalade. voedingswaarde : 445 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten

Varkenshaasje met kruidenkaas-saus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept