8 knakworstjes 2 el bloem 6 eieren zout 1 zakje mix voor fonduesaus (madras, duyvis; ) 4 el boter 4 el piccalilly 6 sprietjes bieslook Alle ingrediënten klaarzetten. 2 schalen voorverwarmen. Knakworstjes afgieten. In diep bord bloem strooien. Knakworstjes door bloem wentelen. Boven kom eieren breken. Toevoegen: 3 el water, zout en Mix voor fonduesaus. Met vork loskloppen. In braadpan 2 el boter verhitten. Knakworstjes in ± 3 min. rondom bruinbakken. Op warme schaal leggen en warmhouden. In koekenpan ½ el boter verhitten, ¼ deel van eimengsel erin schenken en laten uitvloeien. Zachtjes bakken tot bovenkant droog is. Op midden van omelet 1 el piccalilly scheppen. 2 knakworstjes erop leggen. Dubbelklappen. Op andere warme schaal leggen en warmhouden. Op dezelfde manier nog 3 omeletten bakken en vullen. Telkens ½ el boter toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Groentetip: paprikasalade met Boursin. voedingswaarde : 380 kcal p.p. bereidingstijd : 17 minuten