Aardappelkroketten

4
0 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar. Giet ze af en laat ze op een zacht vuur drogen. Pureer de aardappelen. Laat boter smelten en meng met de gepureerde aardappelen. Meng met de 2 eierdooiers. Vul een spuitzak zonder spuitmond met de warme aardappelmassa. Spuit langwerpige cylinders van circa 2cm dikte. Laat afkoelen. Snijd de aardappelcylinders in stukken van ongeveer 5 cm en bestrooi lichtjes met bloem. Haal ze door het eiwit en wentel ze in het paneermeel. Bak ze in een friteuse op 180° gedurende 3 min.

Aardappelkroketten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept