Amandel-appelbroodjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Vermeng de spijs met de appel, de rozijnen, de eidooier, de vanillesuiker en de likeur. Vorm 6 spijsrolletjes van 9 cm lengte en leg die op de deegplakjes. Vouw het deeg erover, plak de randen met water vast, druk er met een vork streepjes in en bestrijk het deeg met ei. Vermeng het amandelschaafsel en de suiker en strooi dit over de broodjes; druk ze licht aan. Leg de broodjes op een omgespoelde bakplaat en bak ze 15-20 minuten in het midden van de oven. Bestrooi de broodjes direct met kaneel.

Amandel-appelbroodjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Amandel-appelbroodjes
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept