Apple crumble

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een diepe ovenschaal in met gesmolten boter of olie. Doe de appels, suiker, suikerstroop en citroensap in een grote pan. Dek de pan af met een goed sluitend deksel. Kook de appels 10 minuten op laag vuur tot ze zacht worden. Schep de appels in de schaal. Meng nu zelfrijzend bakmeel, kokos, havermout en suiker. Maak een kuiltje in het midden. Smelt de boter en giet het bij de droge ingrediënten. Vermeng het tot een kruimelige massa. Strooi de kruimels over de appels. Bak de schotel in 25-30 minuten tot de bovenlaag knapperig en bruin is.

Apple crumble is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijstwafel met appel en geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ginger Strawberry Delight
5 min
Bekijk recept