Asperge-eierschotel

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de asperges schoon en snijd ze in stukken. Breng de bouillon aan de kook, voeg de asperges met de suiker en 15 gr boter toe en laat 5 minuten koken. Laat de asperges uitlekken en vang de bouillon op. Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat die al roerend 3 minuten garen. Roer er de slagroom en de aspergebouillon door en laat de saus 10 minuten zachtjes inkoken. Bak de bacon in de olie in 7 minuten krokant en laat op keukenpapier uitlekken. Kook de eieren in 7 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren. Breng de saus met zout, peper en citroensap op smaak. Verwarm de asperges en het ei in de saus en strooi er de bacon en de bieslook over. Lekker met aardappelpuree.

Asperge-eierschotel is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept