Asperges met een Italiaans tintje

6
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een mayonaise van de eidooier en de olie (zorg dat beide ingredinten op dezelfde temperatuur zijn). Klop in een rustig tempo druppelsgewijs olie door de eidooier en voeg de mosterd, het citroensap, de knoflook en peper en zout toe. Pureer de sardines in een keukenmachine, voeg de mayonaise toe en maak de saus zacht met de room. Leg om en om 3 groene en 3 witte asperges op de borden en drapeer de saus erop. Prak het hardgekookte ei fijn. Garneer het gerecht met de tomaatblokjes, de bieslook, de peterselie, de kappertjes en het ei.

Asperges met een Italiaans tintje is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept