Zoek
Asperges met een lichte Hollandaise saus.
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Snijd de harde einden van de asperges af en maak alle asperges even lang.
Schrap ze van boven naar beneden onder koud stromend water af.
Bind ze eventueel in kleine bosjes bij elkaar en zet ze in ruim kokend water met zout, citroensap en een klein stukje boter, rechtop met de topjes net boven het wateroppervlak.
Laat ze in 10-15 minuten zachtjes gaar koken.
Laat ze uitlekken.
Gebruik een roestvrijstalen pan
in een aluminium pan kunnen de asperges zwart worden.
Bereiding
Hollandaise saus 2 eidooiers 1 ei 2 theelepels citroensap 75 gr boter 4 eetlepels droge witte wijn zout, witte peper
Asperges met een lichte Hollandaise saus. is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept