Asperges met een lichte Hollandaise saus.

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hollandaise saus 2 eidooiers 1 ei 2 theelepels citroensap 75 gr boter 4 eetlepels droge witte wijn zout, witte peper

Asperges met een lichte Hollandaise saus. is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept