Asperges met lamsrugfilet

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het lamsafval op met een liter water, een takje majoraan en het asperge-afval en laat het op laag vuur enkele uren trekken. Laat de bouillon inkoken en zeef hem. Laat de lamsfond afkoelen, zodat u het vet eraf kunt scheppen. Kook de asperges met wat zout gaar. Bestrooi de lamsfilet met zout en peper en braad het vlees in de hete boter in ± 6 minuten rondom bruin. Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat het rusten. Giet het braadvet weg en blus de koekenpan met wat aspergekookvocht en de cognac. Voeg nog een takje majoraan en tijm, enkele eetlepels lamsfond en de room toe, breng op smaak met zout en peper en zeef de saus. Snijd de lamsfilet in plakjes en serveer die met de saus en de gekookte asperges.

Asperges met lamsrugfilet is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsrugfilet naturel gebakken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamrugfilet In Een Kooljasje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab Met Paprika En Griekse Skordalia
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud En Nieuw: Mini-sateh Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept