Atjar babi

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de hamschijf in niet te kleine dobbelstenen. Maak de mosterdpoeder aan met een eetlepel water. Fruit de schoongemaakte uitjes met de knoflook in wat olie even aan. Doe het vlees erbij en laat het onder goed omscheppen kleuren. Giet een kop warm water in de pan en voeg de sambal, het mosterdpoeder, de gember en de koenjit toe. Laat even pruttelen en doe er dan de azijn bij. Kook alles op laag vuur tot het vlees gaar is. Laat het vlees in de saus afkoelen en zet het gerecht een dag in de koelkast.

Atjar babi is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept