Babi koening (Babi Kuning)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het varkensvlees in dobbelstenen. Wrijfkemerienoten, gember, ketoembar, trassi en sambal tot een brij. Smeer hiermee het vlees in en laat het een uurtje staan. Bak het vlees dan aan alle kanten bruin in olie. Voeg twee kopjes warm water toe en los de santen op in de saus. Zet het vuur laag, doe de serehstengel erbij en laat het vlees in ongeveer een half uur gaar worden.

Babi koening (Babi Kuning) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Acar kuning van kabeljauw
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambalsnijbonen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Kuning
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nasi Kuning
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept