Bakkeljauw Kroket II

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen, daarna het heel fijn uitpluizen of malen met de ui, stukjes groene peper en de soepgroente. Het brood vermengen met de heel fijngemaakte bakkeljauw, tomatenpuree en het ei. Alles goed mengen. Wat van het beslag tussen de vingers nemen en knijpen alsof er een vuist wordt gemaakt. De kroketten door paneermeel wentelen en bakken in olie. Laten uitlekken op keukenpapier.

Bakkeljauw Kroket II is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept