Bakkeljauw met Kouseband

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen.
  • 2 Verhit 7 eetlepels olie en roerbak de bakkeljauw in enkele minuten goudbruin.
  • 3 Voeg 5 eetlepels bakkeljauw (roebakmix), de kouseband, de tomaten, de tomatenpuree, de trassie en het water toe en schep het om; het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten stoven.

Bakkeljauw met Kouseband is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truck di pan (Broodje hete kip)
30 min-
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kouseband met Garnalen
0 min
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept