Bakkeljauw op Azijn

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De bakkeljauw met alle ingrediënten goed omscheppen en in een schaal doen; schenk de Surinaamse Sweet Chili Sauce naar smaak toe voor een zoet-zure smaak.

Bakkeljauw op Azijn is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept