Bladerdeeghapjes met chorizo

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de chorizo in stukjes. Meng de chorizo met de geraspte kaas. Rol het deeg dun uit op een met bloem bestoven oppervlak. Steek met de steekvorm 16 rondjes uit het deeg. Leg een deegrondje in de palm van uw hand en schep daar in het midden wat van het chorizomengsel op. Druk de randen van het deeg tegen elkaar zodat je een soort pasteitje krijgt. Maak op deze manier 16 pasteitjes. Leg de pasteitjes op een plaat met bakpapier en bestrijk ze licht met het losgeklopte ei. Bestuif de bovenkant licht met paprikapoeder. Bak de pasteitjes 10-12 minuten tot ze wat groter en goudbruin zijn geworden. Leg de bladerdeeghapjes op een taartrooster en laat ze 5 minuten afkoelen. Bestrooi ze nogmaals licht met paprikapoeder en serveer de hapjes warm!

Bladerdeeghapjes met chorizo is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept