Boemboe bali van vlees

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Wrijf ui, knoflook, sambal, tamarinde en suiker tot een brij. Fruit deze in wat olie even aan. Voeg het vlees toe en bak dit onder goed omscheppen op. Doe er een kopje water bij, de ketjap en voeg de salamblaadjes en de serehstengel toe. Laat het vlees op laag vuur gaar sudderen. Kijk af en toe of het vocht niet te veel verdampt. Dit gerecht mag niet te droog worden.

Boemboe bali van vlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept