Botersaus (basisrecept)

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bouillon Smelt de boter Voordat de boter bruin wordt van het vuur af halen Meng de bloem met de boter, er ontstaat een dikke massa Verdun de massa langzaam met de bouillon. Goed blijven roeren! Als je de saus dun genoeg vindt, laat je de rest van de bouillon staan. Eventueel afmaken met wat peper en zout.

Botersaus (basisrecept) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept