Breadbutter pudding

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tutti frutti in kleine stukjes. Breng 750 ml. melk met de tutti frutti zachtjes aan de kook. Ontkorst het brood en besmeer de sneetjes brood met de helft van de boter. Meng 75 gram suiker met de kaneel en een snufje noodmuskaat. Vet een ovenschaal in, bekleed hem met brood en bestrooi het brood met wat kaneelsuiker. Meng 75 gram suiker met de custardpoeder. Voeg al roerend de rest van de melk bij het custardmengsel. Schenk het custardmengsel al kloppend bij de hete melk en laat het ca. 2 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur. Schep een laagje pudding over het brood in de schaal en herhaal deze lagen ca. 2 keer. Eindig met een laag pudding en bestrooi met kaneelsuiker. Verdeel de rest van de boter in klontjes over de broodpudding en zet hem ca. 15 minuten midden in de oven. Serveer de breadbutterpudding warm.

Breadbutter pudding is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept