Brusselse wafels

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter. Doe de bloem in een mengkom. Roer er de gesmolten boter en 6 eierdooiers door en giet er geleidelijk de melk bij. Voeg voorzichtig het zout, de vanillesuiker en de stijfgeslagen eiwitten toe. Laat het beslag ca. 2 uur op een koele plaats staan. Bak de wafels. De wafels worden, afhankelijk van ieders smaak, gegeten met suiker, jam of met crème chantilly (gezoete stijfgeslagen room).

Brusselse wafels is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept