Champignon crèmesoep

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een ruime pan,en fruit de gehakte uitjes zonder te kleuren. Roer de bloem erdoor en laat het enkele minuten glazen Ook dit zonder te kleuren. Nu de koude bouillon erdoor roeren en breng het snel weer aan de kook. Laat de soep rustig 15 minuten doorkoken. Snijd ondertussen de gewassen champignons in plakjes. Laat de plakjes daarna 5 minuten meekoken. Roer de eidooiers, room, en fijn gesneden peterselie goed door elkaar. Naar smaak peper en zout toevoegen en even voordat de soep opgediend room en eidooiers toevoegen. De soep niet meer koken anders gaat deze schiften!

Champignon crèmesoep is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperge-crèmesoep
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-cremesoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept