Champignon-tapas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon. Verwarm de olijfolie en fruit de knoflook. Voeg de champignons en een scheut witte wijn toe en laat het geheel afgedekt ± 15 minuten smoren. Laat afkoelen. Deze tapas zijn zowel lauw als koud erg lekker.

Champignon-tapas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept