Chocolade-fondue

5
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes. Doe ze in een pan met dikke bodem. Giet de melk er bij. Laat dit smelten op een laag vuurtje. Blijf goed roeren. De saus mag niet koken! Op een theelichtje kun je de saus warmhouden. Prik een stukje fruit aan je vork en doop het in de saus. Even afkoelen en smullen maar!

Chocolade-fondue is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept