Roer de boter zacht en romig. Doe de suiker erbij en klop erdoor. Smelt de melkchocolade au bain marie en doe erbij, klop ze door. Splits de eieren en klop de dooiers er één voor één goed door. Klop de eiwitten stijf en spatel door de chocomassa met een snufje zout. Zeef de bloem en schep deze voorzichtig door het mengsel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het deeg erop. Strijk glad. In 45 minuten afbakken. Af laten koelen. Snijd de plak in zes repen. Smelt de witte chocolade met 1 dl slagroom en 55 gram boter. Goed roeren en af laten koelen. Smeer vier plakken in met een laagje abrikozenconfituur en de witte chocolademassa. Stapel twee plakken op elkaar en dan de derde. Doe dit twee keer. Zet ze in de lengte op, tegen elkaar op een lange schaal. Smelt de pure chocolade met 1 dl slagroom en 55 gram boter. Goed roeren en af laten koelen. Glaceer de taart aan alle kanten met de pure chocola. Steek de chocolaatjes met melk, wit, puur, om en om er rechtop in. Laat de taart opstijven.