Couscoussalade met geitenkaas

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de citroen, snijd één helft in partjes en pers de rest uit. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep 1 el van de olie met de tomaten, de ui, de citroenpartjes en peper en zout naar smaak door elkaar. Leg ze op een met een bakpapier bekleed bakblik en rooster ze in de oven. Schep ze tussentijds tweemaal om. Was intussen de komkommer en snijd hem in dunne reepjes. Schep de afgekoelde couscous met de geroosterde groenten, het citroensap, de rest van de olie, de komkommer, de bosui en peper en zout naar smaak door elkaar. Strooi de kaas en de munt erover. Lekker met meergranen breekbrood of Marokkaans brood.

Couscoussalade met geitenkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept