Dikke roomboterspeculaas

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingrediënten, behalve de boter, door elkaar. Snijd, als alles goed is vermengd, de boter in kleine stukjes en roer die goed door het deegmengsel. Kneed het deeg met koele handen tot het een soepele bal is, die geen deegresten meer achterlaat. Rol het deeg op een beboterde bakplaat tot ± 1 cm dikte uit en laat het 1 uur rusten. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet het 'uitgeruste' deeg in de oven en laat het daar ± 35 minuten staan. Laat het hete gebak een beetje afkoelen en leg het daarna op een taartrooster om de koek koud te laten worden.

Dikke roomboterspeculaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Dikke roomboterspeculaas stap-voor-stap
15 min Gebak
Bekijk recept
Dikke roomboterspeculaas
Bekijk recept
Dikke roomboterspeculaas
0 min
Bekijk recept

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept