Gebakken geitenkaas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de hazelnoten met het broodkruim. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel melk. Bestuif de plakken geitenkaas met bloem en wentel ze eerst door het eimengsel en daarna door het broodmengsel. Leg de geitenkaas op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze midden in de oven in ca. 7 minuten goudbruin, keer ze een paar keer. Was de rucola, verdeel deze met de dressing over 4 borden en leg de geitenkaas erop.

Gebakken geitenkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept