Gefrituurde reuzegarnalen

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een grote kom het water met het ei. Voeg de bloem en peper toe en klop alles tot een zacht beslag. Meng voor de dipsaus de sojasaus, citroensap en honing in een kommetje. Verhit de olie in een grote steelpan of frituurpan dusdanig dat een stukje brood er in 1 minuut bruin wordt. Houd de garnalen bij de staart vast en doop ze een voor een in het beslag. Schud het teveel eraf. Leg de garnalen voorzichtig in de olie en bak ze in 3 tot 6 minuten knapperig en bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Dien ze op met de dipsaus.

Gefrituurde reuzegarnalen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept