Gehaktballetjes op een bedje van mosterdspinazie

4
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Rauwe ham en Italiaanse kruiden fijnsnijden. Rauwe ham, gehakt, kaas, helft van Italiaanse kruiden, eieren en peper (in keukenmachine) mengen. Van gehaktmengsel kleine balletjes ter grootte van walnoten draaien (en door paneermeel wentelen). Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Bereiden: Knoflook pellen en snipperen. In ruime koekenpan 4 eetlepels olie verhitten en op matig vuur gehaktballetjes in ± 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Vlak voor de balletjes klaar zijn in andere grote koekenpan of wok rest van olie verhitten en knoflook, spinazie en rest van kruiden op een matig vuur kort roerbakken tot spinazie net iets is geslonken. Mosterd erdoor mengen, spinazie over 4 borden verdelen en de gehaktballetjes op spinaziebedjes leggen.

Gehaktballetjes op een bedje van mosterdspinazie is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktballetjes op een bedje van mosterdspinazie
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept