Gehaktbrood met pecannoten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de knoflook fijn, rasp de appel grof en hak de noten grof. Vermeng alle ingrediënten en doe het mengsel in een ovenschaal of cakevorm. Bak het gehaktbrood in 50-55 minuten in de open schaal goudbruin. Giet het vrijgekomen vocht uit de vorm en laat het brood, voordat u het aansnijdt even rusten.

Gehaktbrood met pecannoten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept