Geitenkaas in bladerdeeg

1
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het stukje geitenkaas op het bladerdeeg. Doe er 1 theelepel honing op vouw de bladerdeeg dicht. Bak het pakketje 12 minuten in de oven. Ter versiering kun je het verder mooi opmaken door wat gemengde sla erom heen te leggen.

Geitenkaas in bladerdeeg is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept