Gemarineerde aspergerolletjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd een klein stukje van de asperges af en kook ze in water met het bouillontablet in ± 4 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken. Klop een marinade van de olijfolie, de azijn, de knoflook, de tijm, het paprikapoeder en wat peper en zout en schenk dit over de nog warme asperges. Laat de asperges in de marinade afkoelen, neem ze uit de marinade en laat ze uitlekken. Omwikkel telkens 3 asperges met een plakje ham.

Gemarineerde aspergerolletjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergerolletjes met gekookte ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenrolletjes met asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haricots verts-aspergerolletjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aspergerolletjes
30-60 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept