Gemarineerde lamsbout 1

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel voor de marinade de teentjes knoflook en pers ze uit. Roer de overige ingrediënten en de knoflook door elkaar. Leg de lamsbout in een schaal, schenk de marinade erover en laat het vlees (afgedekt) 2-3 uur marineren. Keer het vlees af en toe. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees snel om en om bruin. Neem het vlees uit de pan en leg het op een druipschaal in een passende ovenvaste schaal. Dek het vlees met aluminiumfolie af en laat het, alvorens het aan te snijden, tenminste 5 minuten staan. .

Gemarineerde lamsbout 1 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept