Gemberbollen

7
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gember fijn snijden In een grote kom bloem en gist mengen Melk lauwwarm maken en samen met het zout en de suiker aan de bloem toevoegen Met een mixer tot beslag mengen. Gember en koekkruiden door het beslag mengen. Kom afdekken met plastic folie en op een warme tochtvrije plaats laten rijzen. Als de hoeveelheid verdubbeld is is het goed (duurt ongeveer 1 uur) Niet meer roeren! In de frituurpan olie verwarmen tot 175 graden Met een ijslepel of twee gewone lepels bolletjes in de olie laten zakken. Halverwege de oliebollen omkeren (als dat niet vanzelf gaat) In totaal bakken de oliebollen in ca 8 minuten gaar

Gemberbollen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spiesjes Met Gerookte Kip, Dadels En Gembersaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Rosbief
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spiesjes Met Gerookte Kip, Dadels En Gembersaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Rosbief
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept