Gestoofde visfilet van Oma

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de margarine in plakjes. Leg de margarine en visfilet om en om in een pannetje, begin met de margarine. Giet er een of twee eetlepels citroensap overheen. Voeg het teentje knoflook (niet uitgeperst!) en eventueel de wijn toe. Zout naar smaak. Laat e.e.a. zachtjes op een laag vuurtje smelten en pruttelen. Na ongeveer 30 minuten is de vis gaar. Uit de pan halen en zonder de saus opdienen.

Gestoofde visfilet van Oma is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept