Zoek
Gevulde speculaas 4
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
plusmn
1 kg) Voor de vulling:
400 gr amandelspijs
1 ei
1/2 eetlepel geraspte citroenschil
Bereiding
Voor het deeg: 250 gr zelfrijzend bakmeel 125 gr donkere basterdsuiker 2 eetlepels speculaaskruiden zout 175 gr koude boter in stukjes 25 gr gehalveerde amandelen 2 eetlepels melk een ingevette bakplaat
Gevulde speculaas 4 is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept