Gevulde tomaten van de BBQ

1
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in de breedte doormidden. Rooster de pinda's in een droge koekenpan goudbruin. Hak ze fijn. Rasp de parmezaanse kaas. Stapel achtereenvolgens een theelepel gemalen pinda, een klein theelepeltje pesto en vervolgens een beetje geraspte parmezaanse kaas op de gehalveerde tomaat. Pak de tomaten een voor een in een stuk aluminiumfolie en leg ze op de barbecue tot de kaas is gesmolten.

Gevulde tomaten van de BBQ is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept