Goudse moppen

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Kneed een stevig deeg van alle ingrediënten behalve de kristalsuiker. Rol van het deeg staven met een doorsnede van 3 ½ cm en rol ze door de kristalsuiker. Leg de staven in de koelkast om even op te stijven. Snijd ze in plakjes van 1 cm dik en leg ze – niet te dicht op elkaar - op de bakplaat. Bak de koekjes in het midden van de oven in ca. 12 minuten goudbruin en krokant. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op de bakplaat.

Goudse moppen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Goudse Moppen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept