Groene asperges in kaasbeslag

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de asperges op gelijke lengte (groene asperges hoeven niet te worden geschild) en kook ze in ruim water met zout in ± 5 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Verwarm de olie of het vet in een frituurpan tot 180°C. Klop intussen de bloem met de kaas, het ei en de wijn in een diep bord tot een glad en dun beslag en voeg naar smaak peper, zout en nootmuskaat toe. Haal de asperges één voor één door het beslag, frituur ze met vier tegelijk in 2-3 minuten goudbruin en gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken. Leg de asperges op vier borden en strooi de peterselie erover.

Groene asperges in kaasbeslag is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige tilapiafilet met venkelgratin
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tiramisu
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met mascarpone
105 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept