Groene erwtensoep met Masterbeef

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De varkenspoot in stukken hakken, wassen in zout water en goed afspoelen. Water aan de kook brengen met de pimentkorrels, de fijngesneden ui, de laurierblaadjes en de soepgroente. Als het water kookt, het gewassen vlees erbij doen, alsook de gewassen groene erwten. Een uur laten koken. In een koekenpan de margarine smelten; het in stukjes gesneden en ontzouten masterbeef en de ham bakken en bij de soep doen. De nootmuskaat, de zwarte peper, de bouillonblokjes, de verse peper en de Aji-No-Moto toevoegen. De soep nog een 1/2 uur doorkoken en op smaak afmaken met zout.

Groene erwtensoep met Masterbeef is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde Masterbeef
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept