Schil de aardappelen en snijd deze in dunne plakken van 3 mm dik. Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in 3 cm grote stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de ham in reepjes. Pel en plet de knoflooktenen. Verhit 4 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes en knoflook al omscheppend ca. 10 min. op middelhoog vuur bijna gaar (ze mogen niet bruin worden). Kook intussen de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water met zout in ca. 4 min. net beetgaar en giet de broccoli af. Laat de aardappelen in een zeef uitlekken en verwijder de knoflook. Klop de eieren in een grote kom tot ze schuimig zijn en voeg zout naar smaak toe. Schep de aardappelschijfjes door het eimengsel, en schep dan de broccoli, bosui en hamreepjes erdoor. Verhit 3 el olie in de koekenpan en schep het eimengsel hierin. Zet het vuur laag en schud de pan regelmatig om te voorkomen dat de omelet gaat plakken. Als de omelet aan de onderzijde bruin is, kan deze met behulp van een schaal worden omgekeerd. Laat hem nu aan de andere zijde op zacht vuur garen. Leg de omelet op een schaal, en snijd hem in punten.