Groninger Mosterdsoep

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter smelten, maar niet kleuren. De bloem toevoegen, en met een houten lepel roeren. Zet de roux op een zacht vuur en laat hem 10 min. garen. De bouillon verwarmen en bij de roux gieten, glad roeren, onder voortdurend roeren 10 min. laten koken. De soep door een zeef halen. Groninger mosterd toevoegen Vlak voor het serveren de room toevoegen en niet meer laten koken. Voor de smaak spekjes en preiringetjes toevoegen.

Groninger Mosterdsoep is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrollade met mannenmosterd en kruiden
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept