Hartige gebakken kaasplakken

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Druk de pijnboompitten mooi verdeeld in de kaasplakken. Klop het ei los met de koffiemelk, de mosterd, de peterselie, de bieslook, een snufje zout en wat peper. Wentel elke kaasplak door de bloem (klop de overtollige bloem eraf) en dan door het ei en het paneermeel. Zorg dat de plakken een egaal paneerlaagje hebben. Laat ze een half uur in de koelkast opstijven. Laat in een grote koekenpan het schuim van de boter net wegtrekken en bak de kaasplakken op matig vuur aan beide kanten goudbruin. Serveer ze bij andijviestamppot.

Hartige gebakken kaasplakken is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool al forno met mozzarella
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelengratin
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde courgette met brie
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept