Hartige kaastaart

5
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Uien fijnsnipperen. Champignons in plakjes snijden. Prei fijnsnipperen. Spek fijnsnijden. Bak het spek uit in de pan. Voeg nog een klein beetje boter toe en bak de uien, champignons, prei, basilicum en peper tot het vocht verdampt. Kneed de plakjes bladerdeeg tot een bal en rol het uit met de deegroller. Bekleed de springvorm (22/24) cm met het bladerdeeg (een opstaande rand van 2 cm. is genoeg). Roer nu in een kom de eieren, slagroom, worcestersaus en peper met een vork los. Roer vervolgens de helft van de kaas erdoor. Schenk het champignonmengsel erdoor. Schenk nu het gehele mengsel in de springvorm en strooi de rest van de kaas erover. Bak de taart in het midden van de oven in 45 minuten gaar.

Hartige kaastaart is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept