Meng de tomaat, kip, ui, maïskorrels, kwark, kruiden, zout en peper in een ruime schaal. Zeef de bloem en het zout boven een kom. Schenk de losgeklopte eieren in een kuiltje en voeg de helft van de melk toe. Klop met een garde tot een beslag. Voeg al kloppend de rest van de melk toe. Blijf kloppen tot er een soepel beslag ontstaat. Verwarm intussen een koekenpan met olie. Als de pan goed heet is, kan je beginnen met het bakken van de eerste pannenkoek. Keer de pannenkoek om en bak de andere kant. Leg de pannenkoek op een bord. Bak vervolgens de rest van het beslag. Als de pannenkoek wat afgekoeld is, kan je de pannenkoek vast in vieren vouwen. Als alle pannenkoeken gebakken zijn, verdeel je de vulling over de zakjes. Leg de pannenkoekjes in een ovenschaal. Strooi de geraspte kaas erover en bak ze in ca. 20 minuten goudbruin en borrelend heet. Bestrooi voor het serveren de pannenkoeken met peterselie.