Hete bliksem 3

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een grote pan een bodem water met wat zout aan de kook. Doe de aardappelen in de pan, leg de parten appel erop en breng het geheel weer aan de kook. Zet het vuur laag en leg, zodra het water weer kookt, het deksel op de pan. Laat het geheel in ± 30 minuten gaar koken (controleer de gaarheid door met de punt van een mesje in de aardappelen te prikken). Leg het deksel schuin op de pan en giet het kookvocht af; houd dit apart. Pureer de aardappelen en de appels met een stamper en werk er bij gedeelten het kookvocht en de boter door. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Hete bliksem 3 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept