Hete kip aan de spies

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kipfilet in blokjes. Roer de tomatenketchup met chilipoeder en olijfolie door elkaar en laat daar de kipblokjes zeker een half uur in marineren. Steek de kipblokjes afgewisseld met de knoflooktenen en tomaatjes aan 4 spiesen. Rooster de spiesen op de barbecue in 10 minuten rondom bruin en gaar.

Hete kip aan de spies is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept