Hutspot

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees assen en zet het op met zoveel water dat het onder staat. Voeg het zout toe en laat het geheel ± 1 uur opstaan. Laat het niet hard koken, maar lekker zachtjes latn sudderen. Schil intussen de winterwortels, snijd ze in snippers en was ze. Leg de aardappelen in de pan bij het vlees, leg de uien hierop en daarbovenop de wortelen en laat het geheel op laag vuur zachtjes stoven. Neem na 5 minuten het vlees uit de pan. Stamp de aardappelen, de wortelen en de uien fijn en breng het geheel op smaak met peper en zout.

Hutspot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept