Hutspot met salami

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in 4 stukken. Zet de aardappelen en de hutspotgroente op in een grote pan met een laagje water, breng het aan kook en kook het geheel, half afgedekt, in ± 20 minuten gaar. Verwijder het velletje van de salami snijd hem in blokjes en warm die de laatste 4-5 minuten mee. Maak intussen de peper schoon, verwijder de zaadjes en snipper het vruchtvlees heel fijn. Verhit de boter in een pan en fruit de peper zachtjes. Voeg al roerend het juspoeder en 1/4 liter water toe. Voeg de ketchup toe en laat de jus zachtjes koken. Giet de hutspot af, stamp hem fijn en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de jus.

Hutspot met salami is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept