Indisch lamsgehakt

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het gehakt met de rijst, het ei, de ananas, mango, Spaanse peper, kerrie, komijn, zout, peper, nootmuskaat en de peperkorrels. Vorm van dit mengsel 8 ovale schijfjes en druk die goed aan. Verhit de olie en bak de vleeskoekjes op hoog vuur rondom bruin. Temper het vuur en bak het vlees nog ± 10 minuten; keer de schijven halverwege. Lekker met gekruide aardappelpuree.

Indisch lamsgehakt is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept